Incaltaminte sport profesionala.

Telefon: 0314056147

Promotii: Vezi reducerile de azi

Livrare: In toata tara

Suport: In alegerea produsului si marimii

Calitate: Produse originale

  1. PantofSport.ro
  2. Retur

Returnare produse

Restituire suma: Returnati produsele, iar suma va este restituita in contul ales de dumneavoastra.
A nu se confunda cu numarul cardului.
Numarul de telefon trebuie sa fie unul utilizat la plasarea oricarei comenzi pe site-ul nostru.
A nu se confunda cu numarul de factura. Il gasiti in e-mailul primit la plasarea comenzii.
Puteti incarca fotografii cu produsul pe care doriti sa il returnati sau le puteti trimite la adresa de e-mail contact@pantofsport.ro.

Toate produsele prezente pe site-ul nostru pot fi returnate sau schimbate cu exceptia produselor ce intra in contact direct cu pielea (masti, lenjerie intima, costume de baie) sau a produselor ce au urme de purtare sau deteriorare. Puteti sa schimbati produsul comandat cu un alt model sau va putem returna banii intr-un cont bancar.

Beneficiati de o perioada de 14 zile calendaristice din momentul primirii produsului pentru a returna produsul fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului la distanta (Ordonanta Guvernului nr. 34/2014).


SCHIMBUL UNUI PRODUS

Daca doriti sa schimbati un produs trebuie sa plasati o noua comanda cu produsul dorit iar in campul de "Mesaj" sa treceti "Schimb". Noi vom trimite un curier pentru a ridica produsele si vom expedia apoi produsul de schimb. Taxele de curierat tur-retur sunt suportate de client si sunt in valoare de 16 lei pe ridicare (32 lei in total). Taxa de curierat NU se plateste in momentul ridicarii de catre curier, ci se va deduce din suma totala. Daca un produs are un defect de fabricatie sau ajunge spart noi ne asumam toate taxele de transport.


RETURNAREA UNUI PRODUS

Daca doriti sa returnati un produs trebuie doar sa completati forumularul de retur de mai jos. Noi vom trimite un curier pentru a ridica produsele si in maxim 14 zile din momentul in care acestea ajung la noi si sunt procesate va vom returna banii mai putin cheltuielile de transport de 16 lei) in contul bancar oferit. Taxa de curierat NU se plateste in momentul ridicarii de catre curier, ci se va deduce din suma care trebuie virata in cont. Daca un produs are un defect de fabricatie sau ajunge spart noi ne asumam toate taxele de transport.


IMPORTANT

Nu aceptam retururi cu ramburs. Plata oricarui retur ce respecta termenii si conditiile site-ului nostru va fi efectuata dupa primirea si verificarea produselor returnate, si nu inainte prin plata la primirea coletului.

In cazul in care produsul returnat nu are eticheta originala sau cutia produsului este deteriorata (are scotch lipit direct pe ea), clientul va plati o taxa de 10% din valoarea produsului. Produsul returnat trebuie impachetat corespunzator pentru a fi protejat in timpul transportului.

Modelul de retragere